La nit Open That Bottle Night se celebra l’últim dissabte de febrer de cada any. Aquest dia està creat per assegurar-se que les ampolles de vi que guardes per a la temporada especial s’utilitzen i gaudeixin en aquest dia.

HISTÒRIA Open That Bottle Night
El vi és una de les begudes alcohòliques més estimades del món. A Open That Bottle Night, gent de tot el món allibera les seves ampolles tancades a les presons de casa, també conegudes com a prestatgeries i armaris. No cal que siguin velles ampolles de vi; fins i tot aquella ampolla de vi que vas comprar al matí i guardar per a la nit també està molt bé!

Open That Bottle Night va ser creat per dos periodistes (columnistes de ‘Tastings’) a ‘The Wall Street Journal’, Dorothy J. Gaiter i John Brecher, un equip de marit i dona. Aquest esdeveniment es va crear amb l’objectiu principal de motivar a les persones a tornar a connectar-se entre elles a través d’una ampolla i crear bons records amb els nostres éssers estimats.

Hi ha una manera especial de celebrar Open That Bottle Night de la millor manera. Tot comença per extreure el vi especial que vau guardar per a una ocasió especial. Ara convida els teus amics i familiars a casa teva o a un lloc de pícnic a l’aire lliure. Això és tot, ara només cal obrir aquest vi i compartir-lo amb ells. Parla i comparteix els valuosos records perduts de la teva vida i gaudeix de la nit.

Des de la seva inauguració l’any 2000, Open That Bottle Night s’ha convertit en un fenomen mundial i se celebra cada any l’últim dissabte de febrer, i cada any està creixent en popularitat. El bon vi s’ha de consumir, però el gran vi es fa per compartir-lo. Per tant, estima aquestes ampolles amb els teus amics i familiars i crea records que durin per sempre!