Can Suriol del Castell s’ubica a l’antic castell dels Font-rubí, que s’eleva sobre el petit nucli de Grabuac. Aquesta situació li proporciona excel·lents vistes sobre el mar de vinyes de la plana penedesenca, Montserrat i el Mediterrani. Es tracta d’un marc privilegiat per degustar els seus vins i caves ecològics i de qualitat.

A cada racó de les seves instal•lacions s’hi respira història i tradició. La casa es va construir per ordre dels senyors de Font-rubí a finals del segle XV i compta amb una capella romànica del segle XIV.

Can Suriol del Castell va ser una empresa pionera pel que fa a l’aplicació de mètodes ecològics, certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica des de la dècada dels noranta. A més, pertanyen al consorci Vinya-Celler-Masia, que agrupa diversos cellers que realitzen tots els processos a la pròpia finca i al tradicional mas.

Actualment, l’empresa comercialitza una àmplia gamma de productes, farcida amb diversos caves i vins —blancs, rosats, negres i dolços—, obtinguts de les 30 hectàrees de vinya de què disposen. A la seva propietat, dividida en vint parcel·les, conreen el raïm de les varietats blanques parellada, macabeu, blanc i xarel·lo, i les negres ull de llebre, sumoll, monastrell y garnatxa negra.